WASP COMMUNICATION – EN DEL AV BONNIER NEWS BRAND STUDIO

Kundtidningar

Kundtidningen är ett effektivt verktyg för den som vill bygga en djupare relation med viktiga målgrupper.

Här kan du väcka nyfikenhet, överraska och inspirera. Du kan berätta din historia och berika dina läsare med ny kunskap.
Tack vare ett genomtänkt redaktionellt koncept kan du fördjupa
relationen med dina kunder så att de fortsätter att uppskatta dina produkter och lösningar.
Vi kan även återanvända det redaktionella materialet i olika digitala kanaler och social medier för att på så sätt nå största möjliga effekt.

Undersökningsföretaget Millward Brown har gjort en omfattande undersökning som visar att vi läser en kundtidning i genomsnitt 25 minuter.
25 minuter! Tänk vilka fantastiska möjligheter som skapas när du får prata ostört med dina kunder under så lång tid.

Detta kan vi göra

Redaktionellt koncept

Vi skapar ett nytt magasin eller utveckla ett befintligt. Vi tar fram ett redaktionellt och formmässigt koncept som håller högsta kvalitet vad gäller både innehåll och design.

Ansvar för produktionen

Vi ansvarar för produktionen av magasinet. Tillsammans bestämmer vi vad magasinet ska innehålla. Vi tar fram en tidplan, producerar allt innehåll, formger sidorna och sköter kontakten med tryckeriet. Din uppgift blir att ge feedback och godkänna magasinet innan det går till tryck.

Skräddarsydda trycklösningar

Vi ansvarar för tryckningen av magasinet. Vi har en mängd olika kontakter inom tryckeribranschen vilket gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiva och skräddarsydda trycklösningar.

Återanvända i digitala kanaler

Vi återanvänder det redaktionella materialet i olika digitala kanaler samt i social media för att på så sätt nå största möjliga effekt.

Relaterade nyheter