WASP COMMUNICATION – EN DEL AV BONNIER NEWS BRAND STUDIO

Expressen och Wasp ingår flerårigt tv-avtal

Expressen har skrivit ett flerårigt avtal med Wasp Communication om att producera tv-tablåer och tv-tips till alla dagliga tv-sidor samt till magasinen TV-Expressen och TV14.

Samarbetet mellan Expressen och Wasp inleds i januari 2014.

Avtalet omfattar produktion och leverans av sammanlagt 180 tablå- och tipssidor per vecka – ett uppdrag som tidigare legat på TT.

– Vi är förstås jätteglada över att få förtroendet att producera och utveckla det här materialet, säger Jonas Nilsson, vd för Wasp Communication.

Expressen ger idag ut TV-Expressen en gång per vecka och TV14 var fjortonde dag. Dessutom finns det ett flertal dagliga tablå- och tipssidor i huvudtidningen och i Sport- Expressen.

– TV-bevakningen är oerhört viktig för våra läsare av både huvudtidningen och magasinen. Eftersom tittarmönstret nu snabbt förändras blir det ännu viktigare att vi kontinuerligt utvecklar våra tv-produkter, där tror vi att Wasp kan göra ett betydelsefullt jobb, säger Anna-Clara Welander, chef för Expressen Magasin.

Wasp Communication, ett dotterbolag till Expressen, hjälper företag och mediabolag med redaktionell kommunikation inom print-, digital- och rörlig media.

För mer info, kontakta:
Jonas Nilsson, vd Wasp Communication.
Tel: 070-508 54 40

Anna-Clara Welander, chef för Expressen Magasin
Tel: 070-53836542

Relaterade nyheter