WASP COMMUNICATION – EN DEL AV BONNIER NEWS BRAND STUDIO

Följ med ombord på världens största kryssningsfartyg

I vinter gör Harmony of the Seas sin första säsong i Karibien. I ett nytt longreadformat får vi följa med ombord på en flytande stad med 7 stadsdelar.

362 meter, 227 000 ton och 18 däck. Silhuetten av världens största kryssningsfartyg kan få vem som helst att tappa andan. I ett nytt longreadformat med integrerad film, text och grafik får läsaren en unik överblick över vad som ingår i drömkryssningen på 7 dagar. Läs om allt från maten och hytterna till nöjen, bad och upplevelsen av tre resmål i tre länder – Haiti, Jamaica och Mexiko.

– Vårt nya longreadformat kan verkligen visualisera den fullspäckade reseupplevelsen genom att ge läsaren både fördjupning och fokus, säger Ellinor Björkman, redaktör på Wasp Communication.

Wasp Communication, som är en del av Bonnier News Brand Studio, har utvecklat och producerat formatet till Wondercruises, som publicerats på både DN och Expressen. Wasp driver ytterligare en redaktionell plattform till Wondercruises med artiklar och kryssningsinspiration.

Sedan starten i januari har long-read formatet varit en stor framgång. Sajten har haft över 100 000 sidvisningar och en genomsnittlig lästid på 7,5 minuter.

– Formatet är perfekt för att lyfta fram hur otroligt många upplevelser och aktiviteter som finns ombord på världens största kryssningsfartyg. Den långa lästiden är ett kvitto på att formatet fungerar, säger Philippe Minnebo, marknadsansvarig på Wondercruises.

Wasps team: Jonna Säll, content manager, Ellinor Björkman, redaktör, Victoria Lagercrantz, skribent, Per Lilja, design.

Besök projektet
Relaterade nyheter