WASP COMMUNICATION – EN DEL AV BONNIER NEWS BRAND STUDIO

Ny kundtidning lyfter snötäckt världsevent

Wasp Communication producerar kontinuerligt kundtidningar som distribueras både med Expressen och i uppdragsgivarnas egna kanaler. Det senaste exemplet är Betsafes kundtidning om Jon Olsson Invitational – en spektakulär tävling som avgörs i Åre 10-11 april och som samlat stora delar av världseliten inom både Big Air och den alpina cirkusen.

–Kundtidningen har fångat känslan i tävlingen och tack vare att den distribueras i förväg med Expressen och sedan på plats i Åre ger den dubbel effekt, säger Jonas Nilsson, vd på Wasp Communication.

Jon Olsson Invitational är en fantastiskt häftig tävling som nu firar 10-årsjubileum. Många av världens främsta åkare inom Big Air och den alpina cirkusen samlas varje år i Åre för att göra upp om den ärofyllda titeln som den svenske världsstjärnan Jon Olsson står bakom.
Nytt för i år är att damerna har fått en egen klass inom parallellslalom. Bland deltagarna finns inom Big Air kända namn som Jesper Tjäder och Henrik Harlaut och inom den alpina sidan Maria Pietäle Holmner och Julio Mancuso.

I produktionen av kundtidningen har Tobias Jansson varit redaktör och Per Lilja AD och formgivare.

Relaterade nyheter