WASP COMMUNICATION – EN DEL AV BONNIER NEWS BRAND STUDIO

Pär Carlsson ny TV-chef på Wasp/Bonnier News Sales

Bonnier News Sales contentbyrå Wasp Communication förstärker sitt erbjudande.
Idag presenteras Pär Carlsson, tidigare OTW och Kanal 75, som ny TV-chef.

Bonnier News contentbyrå Wasp Communication, som bland annat ansvarar för nativeproduktionen inom Expressen, Dagens Nyheter och Dagens Industri, har visat stark tillväxt sedan starten för tre år sedan.

Nu utvecklar bolaget sitt erbjudande genom att tillsätta en TV-chef.

– Rörlig bild kommer att bli en ännu mer central del i vårt erbjudande. Därför är vi glada över att kunna knyta Pär till oss som är en drömvärvning till den här rollen, säger Jonas Nilsson, VD på Wasp Communication.

Pär Carlsson, 39, har en bakgrund som bland annat vice VD inom produktionsbolaget OTW och har närmast varit exekutiv producent hos spelbolaget ATG:s medieverksamhet Kanal 75.

– Det känns inspirerande att börja på Wasp som inte bara är en contentbyrå för framtiden utan även har höga ambitioner att utveckla och erbjuda framtidens tv-format, säger Pär Carlsson.

Och det råder ingen tvekan om att rörligt redaktionellt innehåll kommer att vara en framgångsfaktor för framtiden.

– Vi ser idag att vi med våra kanaler och kompetens kan leverera fler tittare än många av de traditionella tv-kanalerna. Därför känns det helt rätt att vi stärker vår egen kompetens kring att leverera den typ av rörligt redaktionellt content som våra kunder efterfrågar, säger Bonnier News försäljningsdirektör Alexander Lydecker, tillika styrelseordförande i Wasp.

Relaterade nyheter