WASP COMMUNICATION – EN DEL AV BONNIER NEWS BRAND STUDIO

Tony Irving klarade
utmaningen

Tre veckor. Längre tid än så tar det inte att sänka sitt kolesterolvärde för den som får rätt vägledning.
Tony Irving antog en ”Treveckorsutmaning“ och har nu börjat leva ett sundare liv med mer motion, bättre kost och lägre kolesterolvärde.

Fler än hälften av alla vuxna svenskar har för högt kolesterolvärde. En av dessa var TV- och dansprofilen Tony Irving som under lång tid varvade dålig kost med för lite motion och för mycket stress.
– För mig handlar det här om att förändra ett beteende och att investera i min egen framtid. Jag behöver tänka på min inre hälsa för att bli gammal, sa Tony inför kampanjstarten.

I tre veckor fick Tony Irving i samarbete med Becel pro.activ träffa experter inom kost, träning och beteende som hjälpte honom att sänka hans kolesterolvärde och ändra livsstil.
På en nativesajt, kopplad till Expressens digitala kanaler, fick läsarna följa ”Treveckorsutmaningen” med Tony via en blogg samt via filmer och artiklar som producerades av Wasp Communication.

Kampanjen kompletterades även med ett flertal advertorials som publicerades i Expressens magasin Min Hälsa samt Expressen Söndag.
Och efteråt var Tony mycket nöjd med kampanjen som följdes av långt över hundra tusen svenskar.
– Jag mår jättebra. Jag är piggare, sover bättre och orkar mer. Och så har ju kolesterolvärdet sjunkit, vilket var den viktigaste målsättningen med kampanjen.
Se exempel på film med Tony Irving här!
Beställ ett gratis kolesterolsänkande kit här!

Se kampanjsajten
Relaterade nyheter