WASP COMMUNICATION – EN DEL AV BONNIER NEWS BRAND STUDIO

Wasp Communication bakom Kings of Tennis magasin

Wasp Communication, Expressens nya redaktionella byrå, har utfört sitt första uppdrag – utveckling och produktion av ett 52-sidigt magasin till Kings of Tennis.

– En fantastiskt rolig start på byråverksamheten, tänk att få göra ett omfångsrikt magasin som handlar om McEnroe, Connors och grabbarna, säger Jonas Nilsson, vd för Wasp Communication som startade sin verksamhet 1 februari i år.

12-15 mars förvandlas Stockholm Waterfront Congress Centre i centrala Stockholm till ett mecka för tennisälskare. Kings of Tennis är en del i ATP Champions Tour där många av tennisens världsstjärnor spelar.

I Stockholm samlas ett fantastiskt startfält med tidigare världsettorna John McEnroe, Jimmy Connors, Mats Wilander och Stefan Edberg i spetsen.

– Lita på att de här killarna fortfarande vill vinna, de kan vara hur trevliga som helst vid sidan av matcherna, men på banan är det bara seger som gäller, säger Per Hjertquist, vd för Kings of Tennis.

Wasp Communication fick uppdraget att producera ett magasin till eventet. Resultatet blev ett 52-sidigt magasin där reportage och spelarporträtt i huvudsak har skrivits av Sune Sylvén, Svenska Dagbladets tidigare sportkrönikör.

– Sune har följt tennisen under flera decennier och känner ju de här stjärnorna utan och innan. Med hans hjälp har vi försökt skapa ett magasin som är läsvärt både under och efter eventet, säger Jonas Nilsson.

Per Hjertquist:
– Vi vill erbjuda vår publik ett högkvalitativt magasin som bidrar till helhetsupplevelsen. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och nu ser vi fram emot en spännande tävling.

För mer info, kontakta:

Jonas Nilsson, VD Wasp Communication.
Tel: 070-508 54 40

Per Hjertquist, VD Kings of Tennis.
Tel: 0708-661 615

Relaterade nyheter