WASP COMMUNICATION – EN DEL AV BONNIER NEWS BRAND STUDIO

Wasp producerar Expressens temabilagor

Wasp Communication kommer från och med årsskiftet att producera Expressens samtliga temabilagor, cirka 50 stycken varje år.

– Wasp har goda möjligheter att utveckla affären kring temabilagorna och kan dessutom erbjuda andra tidningar innehållet, säger Anna-Clara Welander, chef för affärsområdet Expressen Magasin där Wasp Communication ingår.

Expressen ger ut cirka 50 temabilagor om året som distribueras med Expressen/GT/Kvällsposten.  Temabilagorna – som handlar om allt från Karriär och jobb till Sportfiske – når i huvudsak drygt 500 000 läsare i de tre storstadsregionerna.

Från 1 januari 2014 kommer produktionen att flyttas till Wasp Communication som även får ansvaret för annonsförsäljningen i temabilagorna.

–  Vi ser verkligen framemot att få producera och vidareutveckla temabilagorna. De har på kort tid etablerats som starka redaktionella produkter som uppskattas av både läsare och annonsörer, säger Jonas Nilsson, vd för Wasp Communication.

Wasp Communication är ett dotterbolag till Expressen som hjälper företag och mediabolag med redaktionell kommunikation inom print-, digital- och rörlig media.

För mer info, kontakta:

Jonas Nilsson, vd Wasp Communication.
Tel: 070-508 54 40

Anna-Clara Welander, chef för Expressen Magasin
Tel: 070-53836542

 

Relaterade nyheter