WASP COMMUNICATION – EN DEL AV BONNIER NEWS BRAND STUDIO

Wasp söker en skribent!

Wasp Communication, som är en del av Bonnier News Brand Studio, söker en skribent för tillsvidareanställning till redaktionen i Stockholm.
Dina viktigaste egenskaper: att du är snabb, stilsäker och fylld av energi!

Vill du jobba på marknadens kanske mest spännande contentbyrå? Där vi dagligen ser nya möjligheter att hjälpa våra uppdragsgivare med innovativa redaktionella lösningar? Välkommen till Wasp! Vi är contentbyrån som hjälper företag att inspirera både nya och befintliga kunder genom content marketing.
Bara det senaste året har vi ansvarat för ett 50-tal digitala och rörliga projekt för kunder som exempelvis Comfort, Electrolux, IKEA, Mastercard, Mekonomen, Mercedes-Benz, Nordea, Skandia, Svenska Spel, Tele 2 och Vattenfall.

Nu söker vi en skribent som kan spetsa vårt redan duktiga redaktionella team ytterligare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tre månaders provtjänstgöring och med start så snart som möjligt.

Det här är du:

Du är en stilsäker och nytänkande skribent som snabbt förstår kundernas kommunikativa behov.
Du älskar att skriva och är van vid att producera texter i ett högt tempo.
Du uppskattar att vara en del i ett team och att tillsammans med andra utveckla både enskilda projekt och företaget.
Det är en extra bonus om du har en eftergymnasial utbildning inom journalistik, media eller kommunikation.

Det här är vi:

Wasp Communication är del av Bonnier News Brand Studio som ansvarar för kreativ försäljning inom Bonnier News – dvs Expressen, DN och DI.
Hos oss jobbar några av marknadens främsta journalister och designers som skapar ett attraktivt content inom print, digital och rörlig media.
Tack vare att vi är en del av Bonnier News har vi tillgång till digitala kanaler som öppnar ett fönster mot cirka 7,5 miljoner svenskar varje vecka – det här gör oss ledande inom native advertising.
Vi använder den senaste tekniken och metoderna för att nå bästa möjliga resultat.
Vår ambition är alltid att producera de mest attraktiva och effektiva produkterna åt våra uppdragsgivare, därför har vi högt ställda krav på våra medarbetare.

Din ansökan

Skicka din ansökan med cv och eventuella arbetsprover så snart som möjligt, men senast fredag 26 januari till nyttjobb@waspcommunication.se.
Frågor besvaras av Victoria Lagercrantz, redaktionschef på Wasp Communication, e-postadress: victoria.lagercrantz@waspcommunication.se.
Läs mer om oss på www.waspcommunication.se.

Relaterade nyheter