WASP COMMUNICATION – EN DEL AV BONNIER NEWS BRAND STUDIO

Wasp var med på den smakrika Sverigeresan

Stjärnkockarna lagade maten.
TV4 sände programmet.
Wasp Communication gjorde tidningarna.
Mitt Köks Sverigeresa är över för den här gången.

Under fem veckor har stjärnkockarna Tommy Myllymäki och Lisa Lemke samt dryckesexperten Jens Dolk lagat och smakat sig genom Sverige – en resa som under sommaren sänts fyra dagar i veckan i TV4 Nyhetsmorgon.

Med sig har teamet även haft en mobil matbar samt en lokal matmarknad – allt i syfte att uppmärksamma och marknadsföra Sverige som ett fantastiskt matland.

Wasp Communication har under perioden producerat tre olika tidningar för att inspirera läsarna att ta del av Sverigeresans koncept.

Tidningarna, som innehållet en mix av information och inspiration, har distribuerats med Expressen/GT/KvällsPosten i Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Sverigeresan är ett härligt koncept och det är häftigt att vi kunnat nå ut till en lokal publik med hjälp av Expressen, säger Jonas Nilsson, VD och projektledare på Wasp Communication.

Det här var tredje året i rad som Mitt Köks Sverigeresa arrangerades. Med hjälp av Visit Sweden ska arrangemanget snart erövra Europa. En resa till London är redan inplanerad senare i år och under 2014 ska ett flertal andra storstäder i Europa besökas.

–   Tänk att stå på en piazza i Milano och servera stekt strömming och potatismos samt öl från något lokalt mikrobryggeri, säger Jens Dolk, initiativtagare till Sverigeresan.

Fakta Sverigeresan

Mitt Kök Sverigeresan är ett koncept som TV4-Gruppen utvecklat i samarbete med VisitSweden.

Det här var tredje upplagan av Sverigeresan och under fem veckor besöktes städerna Stockholm, Östersund, Göteborg, Falkenberg och Helsingborg.

Under de fem veckorna direktsändes Sverigeresan varje onsdag till lördag i TV4 Nyhetsmorgon.

För mer info, kontakta:
Jonas Nilsson, VD Wasp Communication.
Tel: 070-508 54 40

 

Relaterade nyheter